Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/09/2021

Рішення міської ради від 22.09.2021 № 1306-VIII «Про внесення змін до офіційної символіки міста Роздільна»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до офіційної символіки міста Роздільна

 

З огляду на Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», указ Президента України від 18 травня 2000 року № 694/2000 «Про впорядкування геральдичної справи в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, керуючись ст. 22, п. 49 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Додатку 1 «Герб м. Роздільна Одеської області» до рішення Роздільнянської міської ради від 11 липня 2013 року № 1133-VI та викласти його у новій редакції, що додається.

2. Внести зміни до Додатку 2 «Прапор м. Роздільна Одеської області» до рішення Роздільнянської міської ради від 11 липня 2013 року № 1133-VI та викласти його у новій редакції, що додається.

3. В зв’язку з об’єднанням територіальних громад на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад» від 16 квітня 2020 року № 562-ІХ та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 720-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Одеської області» та створенням Роздільнянської міської територіальної громади,- створити комісію з розроблення символіки Роздільнянської міської територіальної громади.

4. Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. у десятиденний термін затвердити персональний склад комісії з розроблення символіки Роздільнянської міської територіальної громади.

5. Тимчасово, до затвердження символіки Роздільнянської міської територіальної громади, використовувати символіку міста Роздільна.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

22 вересня 2021 року
№1306-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення