Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3605-VIII «Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2028 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2028 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про систему громадського здоров’я», з метою поліпшення здоров’я населення, зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення шляхом формування і налагодження ефективного функціонування системи надання населенню доступної і високоякісної первинної та вторинної медичної допомоги, поліпшення фінансового забезпечення, розвитку, підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я та  подальшого удосконалення роботи в галузі охорони здоров’я, враховуючи висновок Фінансового управління Роздільнянської міської ради, рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «19» грудня 2023 року № 445, висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки  культури та спорту, Роздільнянська міська рада 

 

ВИРІШИЛА:
 
    1. Затвердити Програму розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2028 роки (надалі – Програма, додається).

    2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити ресурсне забезпечення Програми за рахунок коштів міського бюджету в межах видатків, затверджених рішенням міської ради або інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки  культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3605-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення