Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3635-VIII «Про передачу аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності

 

Керуючись статтями 29, 40, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року №138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», наказу Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року «Про затвердження Вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту» зі змінами, рішення Роздільнянської міської ради від 24 лютого 2022 року № 2575-VІІІ «Про затвердження Програми Роздільнянської міської територіальної громади з територіальної оборони на 2022-2024 роки» зі змінами , на підставі ч. 3 ст.78, ст.ст.135, 137 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 317, 319, 327 Цивільного кодексу України, враховуючи клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 12 грудня 2023 року №671, висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на передачу з оперативного управління Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради в оперативне управління комунальним підприємствам, установам, закладам та організаціям аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності, загальною вартістю 9544,00 грн (дев’ять тисяч п’ятсот сорок чотири гривни) згідно з додатком 1.

2. Створити комісію з приймання-передачі аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності.

3. Затвердити склад комісії з приймання-передачі матеріальних цінностей, зазначених у пункті 1 даного рішення, з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунальним підприємствам, установам, закладам та організаціям згідно з додатками 2-4.

4. Комісіям з приймання-передачі аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності, скласти Акт приймання-передачі зазначених у пункті 1 даного рішення матеріальних цінностей та подати його на затвердження виконавчому комітету Роздільнянської міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3
635-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення