Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3676-VIII «Про найменування вулиці в селі Старокостянтинівка Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXXVII сесія VIII скликання
 
РІШЕННЯ

 

Про найменування вулиці в селі Старокостянтинівка Роздільнянської міської територіальної громади 

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про географічні назви», керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з  метою встановлення та впорядкування найменувань елементів вулично-дорожньої мережі на території Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи протокол зборів з мешканцями провулку щодо зміни найменування провулку Лісний в селі Старокостянтинівка від 06.12.2023 р., висновки постійних комісій Роздільнянської міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада 

 

ВИРІШИЛА: 

 

    1. Найменувати провулок Лісний в селі Старокостянтинівка Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області на вулицю Лісна.

з/п

Стара назва

Нова назва

1. провулок Лісний вулиця Лісна

    2. Найменування провести без зміни поштових номерів житлових будинків.

    3. Подати до Одеської регіональної філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України інформацію для внесення відповідних змін до словника Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

    4. Інформувати відділ ведення Державного реєстру виборців Роздільнянської районної державної адміністрації про найменування вулиці Лісна.

    5. Відділу комунікацій та інформаційно-технічного забезпечення апарату міської ради та її виконавчого комітету забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з діючим законодавством на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

    6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3676-VIIІ 

   

 

Переглянути інші перейменування


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення