Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 30 «Про затвердження переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт для осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт на 2024 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт для осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт на 2024 рік

 

Керуючись ст. 40 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів», ст. 31-1, 325-1, 325-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, враховуючи лист начальника Роздільнянського РВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області №169/28/24-24 від 18.01.2024 року про необхідність затвердження переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, які будуть виконуватися особами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт на 2024 рік на території Роздільнянської міської територіальної громади, виконавчий комітет Роздільнянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік об’єктів та види оплачуваних суспільно-корисних робіт, які будуть виконуватися особами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт на 2024 рік (додається).

2. Погодити зазначений в пункті 1 Перелік з начальником Роздільнянської РВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області.

3. Визначити комунальні підприємства: «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Мрія» такими підприємствами, де будуть виконувати оплачувані суспільно-корисні роботи порушники, притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт.

4. Керівникам комунальних підприємств ознайомлювати порушників, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, під розписку з правилами техніки безпеки та вести контроль за виконанням визначених робіт.

5. Своєчасно повідомляти Роздільнянської РВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області про ухилення осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, від виконання суспільно-корисних робіт та появу на роботі у стані алкогольного, токсичного або наркотичного сп’яніння.

6. Нараховувати плату порушникам за виконання суспільно-корисних робіт та перераховувати її на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петровського М.В.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№30

   

Прикріплені файли: