Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 29 «Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт на 2024 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт на 2024 рік

 

Керуючись ст. 40 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 56 КК України, ст. 36, 39 КВК України, ст. 30-1, 321-1, 321-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення», враховуючи лист начальника Роздільнянського РВ філії ДУ «Цент пробації» в Одеській області №157/28/24-24 від 16.01.2024 року про необхідність затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності, на яких накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2024 рік на території Роздільнянської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити перелік об’єктів для відбування покарання засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, та визначити наступні види суспільно-корисних робіт для засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, на території Роздільнянської міської ради на 2024 рік (додається).

2. Погодити зазначений в пункті 1 Перелік з начальником Роздільнянської РВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області.

3. Визначити комунальні підприємства «Роздільнянський міський водоканал» «Виноградарське», «Мрія» такими підприємствами, де будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт та особи, притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт.

4. Громадські роботи засудженими до громадських робіт та особами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, виконувати не більш чотирьох годин на день безкоштовно і у вільний від основної роботи час.

5. Керівникам комунальних підприємств ознайомлювати засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, під підпис з правилами техніки безпеки та вести контроль за виконанням визначених робіт.

6. Своєчасно повідомляти Роздільнянський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області про ухилення засуджених до громадських робіт та осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, від виконання громадських робіт та появу на роботі у стані алкогольного, токсичного або наркотичного сп’яніння.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петровського М.В.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№29

   

Прикріплені файли: