Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 25 «Про затвердження Акту приймання-передачі витрат, понесених на капітальні ремонти та реконструкції водопровідних мереж і зливної каналізації в 2021 році з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Виноградарське»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Акту приймання-передачі витрат, понесених на капітальні ремонти та реконструкції водопровідних мереж і зливної каналізації в 2021 році з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального підприємства «Виноградарське»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», на виконання рішення Роздільнянської міської ради від 21 грудня 2023 року №3634-VІІІ «Про передачу Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунальним підприємствам Роздільнянської міської ради витрат, понесених на капітальні ремонти та реконструкції водопровідних мереж і зливної каналізації в 2021 році», за результатами роботи комісії, з метою врахування фактичних витрат в обліку балансоутримувача, виконавчий комітет Роздільнянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Акт приймання-передачі витрат, понесених на капітальні ремонти та реконструкції водопровідних мереж і зливної каналізації в 2021 році з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064) на баланс комунального підприємства Виноградарське» (код ЄДРПОУ 37958398) (додається).

2. В.о. директора комунального підприємства «Виноградарське» Дмитру ЄВОНА здійснити заходи з прийняття на облік витрат згідно з актом.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради Юрія Теснікова.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№25

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення