Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 38 «Про надання дозволу на придбання нерухомого майна на ім’я малолітньої дитини»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на придбання нерухомого майна на ім’я малолітньої дитини

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей», на підставі заяви гр. _____________________ від 03.01.2024р. № 5 Б, враховуючи рекомендації Комісії з питань захисту прав дитини Роздільнянської міської територіальної громади №1 від 05.01.2024р., з метою охорони і захисту прав та інтересів малолітньої дитини, Виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. _____________________, _______ 1984 року народження, на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку № ___ (____________) по вул. Г. Кірпи, м. Роздільна, Одеська область, на ім’я малолітнього _____________________, _________ 2021 року народження.

2. Дозволити _____________________, як матері малолітнього _____________________, ____ 2021 року народження, підписати від його імені договір купівлі-продажу вище вказаного житлового будинку.

3. Призначити батьків дитини _____________________ та _____________________, відповідальними за збереження нерухомого майна, яке належатиме малолітньому _____________________, ______ 2021 року народження, до досягнення ним повноліття та попередити їх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових і майнових прав дитини.

4. Нотаріусу надати у трьох місячний термін до служби у справах дітей Роздільнянської міської ради, інформацію, щодо укладення договору купівлі-продажу вище вказаного житлового будинку.

5. Термін дії рішення 6 (шість) місяців.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Шовкалюка В.О.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№38

   

 


Громада у соцмережах: