Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/02/2024

Розпорядження голови від 26.01.2024 № №21/од-2024 «Про організацію поховання Левуш Вадима Вікторовича, військовослужбовця, який загинув під час проходження військової служби»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26.01.2024 р.

 

21/од-2024

 

 

Про організацію поховання Левуш Вадима Вікторовича, військовослужбовця, який загинув під час проходження військової служби

 

Відповідно до Указу Президента України 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення військового стану в Україні», наказу Міністерства оборони України від 05 червня 2001 року №185 «Про затвердження Інструкції про організацію поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби», розпорядження міського голови від 30.03.2022р. №83/МР-2022 «Про окремі питання організації поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби» та з метою впорядкування організації поховання військовослужбовців Роздільнянської міської територіальної громади, які загинули (померли) під час проходження військової служби, керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. З метою належної організації поховання військовослужбовця – молодшого сержанта Левуш Вадима Вікторовича, командира стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини ______, який загинув 17 січня 2024 року під час проходження військової служби, створити комісію у складі:

 

Голова комісії: Сергій КРИЛОВ – заступник міського голови

 

Заступник голови комісії: Денис ПЕТРОВ – заступник міського голови

 

Члени комісії: Наталія ЄЛІЗАРОВА – начальник Відділу соціальної політики міської ради

Наталія КУЧЕРЕНКО – начальник Відділу культури міської ради

О_________ К__________ – старший сержант в/ч _______

Віталій ПОДЛІВАЙЛОВ – начальник групи морально-психологічного забезпечення Роздільнянського РТЦК та СП

 

2. Комісії забезпечити взаємодію та комунікацію з Роздільнянським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки та Роздільнянською районною військовою адміністрацією для здійснення заходів з організації поховання загиблого військовослужбовця Левуш Вадима Вікторовича.

3. Директору КП «Роздільнянський міський водоканал» Зубкову С.М. забезпечити укладання договорів з місцевими ритуальними службами на надання ритуальних послуг та придбання предметів ритуальної належності.

4. Місцем поховання загиблого визначити кладовище в с. Нові Чобручі Роздільнянського району Одеської області.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Дениса ПЕТРОВА.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення