Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/02/2024

Розпорядження голови від 30.01.2024 № №23/од-2024 «Про організацію заходів щодо заповнення вакантної посади провідного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету без конкурсного відбору у період дії воєнного стану»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30.01.2024

м. Роздільна

23/од-2024

 

 

Про організацію заходів щодо заповнення вакантної посади провідного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету без конкурсного відбору у період дії воєнного стану

 

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року №389-VIII «Про правовий режим воєнного стану», у зв’язку з необхідністю заповнення вакантної посади провідного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи апарату міської ради та її виконавчого комітету:

 

1.Організувати заходи, спрямовані на заповнення вакантної посади провідного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету у період дії воєнного стану без конкурсного відбору:

 

1.1. Начальнику відділу організаційно-кадрової роботи апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету Жанні Савінській підготувати інформацію про вакансію, яку планується заповнити.

1.2. Сектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету оприлюднити інформацію на вебсайті Роздільнянської міської ради (додається).

1.3. Визначити 01 лютого 2024 року останнім днем подачі документів претендентами на зайняття вакантної посади.

1.4. Днем проведення співбесіди визначити 02 лютого 2024 року.

1.5. У разі визначення особи, яка успішно пройшла співбесіду та відповідає встановленим вимогам до кандидатів на зайняття посади, відділу організаційно-кадрової роботи апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету підготувати проєкт розпорядження про призначення цієї особи на посаду.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

 


Прикріплені файли: