Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

13/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3803-VIІІ «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (баштова споруда) на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (баштова споруда) на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів)

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні, ст.19, 20, 25, 55 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши лист приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» від 10.01.2024 року №110, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (баштова споруда), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та обслуговування адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» орієнтовною площею 0,0100 га з цільовим призначенням: для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку, на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів), із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб.

2. Зобов’язати приватне акціонерне товариство «ВФ Україна» замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку в землевпорядній організації та подати її на затвердження в Роздільнянську міську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3803-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення