Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3680-VIIІ «Про перейменування зупинного пункту «1445 км»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про перейменування зупинного пункту «1445 км»

 

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», керуючись ст.ст. 6, 7, 8 Закону України «Про географічні назви», враховуючи Рекомендації Уповноваженого із захисту державної мови щодо окремих питань застосування української мови як державної у діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування (в частині найменування, перейменування, унормування назв географічних об’єктів та об’єктів топоніміки населених пунктів), лист Служби приміських пасажирських перевезень Акціонерного товариства «Українська залізниця» від 30 жовтня 2023 року №НРП-13/1358, результати громадського обговорення, яке проходило на території громади на підставі розпорядження Роздільнянського міського голови від 22 січня 2024 року №18/од-2024 «Про проведення громадських обговорень», висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, й постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перейменувати зупинний пункт «1445 км», який розташований на території Роздільнянської міської територіальної громади, на зупинний пункт «Кам’янка».

2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради звернутися до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури з обов’язковим обґрунтуванням запропонованої назви зупинного пункту для отримання висновку про відповідність пропозиції.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3680-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення