Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/03/2024

Рішення міської ради від 12.10.2023 № 3478-VIІІ «Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради Одеської області «Про укладання договорів оренди землі»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXIII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради Одеської області «Про укладання договорів оренди землі»

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118,121,120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та юридичних осіб, щодо внесення змін до рішень Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та а адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень:

1.1. Пункт 22 рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3350-VІІІ від 23 серпня 2023 року «Про укладання договорів оренди землі», викласти його в такій редакції:

«22. Укласти із гр. Голоколосовою Ольгою Іванівною договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,8000 га з цільовим призначенням: для сінокосіння і випасання худоби, що розташована на території Роздільнянської міської територіальної громади, с. Понятівка, строком на 1 рік;

22.1 Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір оренди землі із гр. Голоколосовою Ольгою Іванівною на земельну ділянку площею 0,8000 га з цільовим призначенням: для сінокосіння і випасання худоби, що розташована на території Роздільнянської міської територіальної громади, с. Понятівка, строком на 1 рік.»

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

12 жовтня 2023 року
№3478-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення