Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/04/2024

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 391-VIII «Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради із земельних питань»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради із земельних питань

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118, 121, 120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян, фізичних та юридичних осіб щодо внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, екології та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень Роздільнянської міської ради:

1.1 Внести зміни до рішення №1913-VІІ 35 сесії Роздільнянської міської ради Одеської області від 12 лютого 2021 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, на території Роздільнянської міської ради Одеської області, в м. Роздільна, вул. І. Франка, 2а» та викласти в такій редакції: «1. Припинити право постійного користування земельною ділянкою площею 0,102 га наданої для експлуатації і обслуговування адміністративного будинку (державний акт на право постійного користування землею серія та номер ІІ-ОД №003036 від 10 березня 2000 року), Роздільнянській кабельній дільниці №4 Центру технічної експлуатації сільських з’єднувальних ліній дирекції «Укртелеком» м. Роздільна.

2. Державний акт на право постійного користування землею серія та номер ІІ-ОД №003036, виданий від 10 березня 2000 року на земельну ділянку площею 0,102 га вважати таким, що втратив чинність.

3. Земельну ділянку площею 0,102 га з цільовим призначенням – Землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, за адресою: м. Роздільна, вул. І. Франка, 2а, перевести до земель запасу Роздільнянської міської ради.

4. Відділу у Роздільнянському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» загальною площею 0,1020 га, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, кадастровий номер земельної ділянки: 5123910100:02:015:0183, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. І. Франка, 2а;

6. Надати в оренду строком на 5 років земельну ділянку загальною площею 0,1020 га для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, кадастровий номер земельної ділянки: 5123910100:02:015:0183, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. І. Франка, 2а, ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ»;

7. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір оренди землі на земельну ділянку площ. 0,1020 га для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, за адресою: м. Роздільна, вул. І. Франка, 2а з ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ»;

4. Зобов’язати ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ»:

4.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України.

4.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України;

5. Відділу у Роздільнянському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації;».

1.2 Внести зміни до рішення №791-VІІ 39 сесії Кам’янської сільської ради, Роздільнянського району Одеської області від 11 вересня 2020 року та викласти в такій редакції: «1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1400 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у спільну сумісну власність за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Володимирівка, вул. Гагаріна, 22, гр.гр. Лановенко Людмилі Анатоліївні, Малухіну Сергію Руслановичу, Лановенку Олександру Григоровичу із земель житлової та громадської забудови на території с. Володимирівка Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати гр.гр. Лановенко Людмилу Анатоліївну, Малухіна Сергія Руслановича, Лановенка Олександра Григоровича замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в землевпорядній організації.»

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№391-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення