Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/04/2024

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 392-VIII «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Незалежності, 5а, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, ФОП Соколовській Ользі Михайлівні»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Незалежності, 5а, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, ФОП Соколовській Ользі Михайлівні 

 

Відповідно до ст. 128 Земельного Кодексу України, «Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності Роздільнянської міської ради під об’єктами нерухомого майна, що перебувають у власності громадян,фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 12 лютого 2019 року за №1881-VІІ, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ФОП Соколовської Ольги Михайлівни №С-798 від 23.11.2020 року, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:
 

1. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площ. 0,0275 га за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Незалежності, 5а, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, ФОП Соколовській Ользі Михайлівні.

2. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області з ФОП Соколовською Ольгою Михайлівною договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

3. Роздільнянській міській раді замовити виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення площ. 0,0275 га за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна вул. Незалежності, 5а, кадастровий номер: 5123910100:02:008:0020, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, за рахунок внесеного ФОП Соколовською Ольгою Михайлівною, авансового внеску.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№392-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення