Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 680-VIII «Про внесення змін до договорів оренди землі»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до договорів оренди землі

 

Відповідно до ст.ст. 12, 117, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви юридичних та фізичних осіб щодо внесення змін до договорів оренди землі, на підставі наказу Головного управління Держгеокадастру в Одеській області №68-ОТГ від 11.12.2020 р., №77-ОТГ від 29.01.2021 р., враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до договору оренди землі №97, укладеного між Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області та ТОВ «ЗОРЯ» від 15.09.2020 року на земельну ділянку площею 7,6732 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташовану за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Кошарський старостинський округ (за межами населеного пункту), в частині зміни найменування Сторони договору, а саме: назву «Орендодавця» з «Головне управління Держгеокадастру в Одеській області» змінити на «Роздільнянська міська рада Одеської області».

2. Внести зміни до договору оренди землі №258, укладеного між Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області та Марціненком Ігорем Валерійовичем від 02.12.2020 року на земельну ділянку площею 5,6212 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розташовану за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Буцинівський старостинський округ (за межами населеного пункту), в частині зміни найменування Сторони договору, а саме: назву «Орендодавця» з «Головне управління Держгеокадастру в Одеській області» змінити на «Роздільнянська міська рада Одеської області».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№680-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення