Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18/04/2024

Рішення міської ради від 22.04.2021 № 716-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бубняку Василю Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ, масив № 9, ділянка № 1»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бубняку Василю Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ, масив № 9, ділянка № 1

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.19, 20, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 5, 7, 9 Закону України «Про порядок виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяву гр. Бубняка Василя Івановича від 13.04.2021 р. №10-6, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості), гр. Бубняку Василю Івановичу, з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер земельної ділянки: 5123983000:01:001:0123, на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ, масив №9, ділянка №1.

2. Передати безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 6,8600 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, гр. Бубняку Василю Івановичу, кадастровий номер земельної ділянки: 5123983000:01:001:0123, на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ, масив №9, ділянка №1.

3. Зобов’язати гр. Бубняка Василя Івановича:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України.

3.2. Після реєстрації права власності на земельну ділянку повернути Сертифікат на право на земельну частку(пай) до органу, який його видав.

3.3 Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням з дотриманням вимог законодавства України.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

22 квітня 2021 року
№716-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення