Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/05/2024

Проект рішення від 18.05.2024 «Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2025 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__ сесія VIII скликання

 
ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2025 рік 

 

Відповідно до п. 10.3 ст. 10, ст.ст. 12, 268-1 Податкового кодексу України, ст. 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», п. 4.1 Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 14 липня 2015 року №2386-VI (в редакції рішення від «23» червня 2022 року №2701-VIII), керуючись п. 24 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та враховуючи висновки Постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки збору за місця паркування транспортних засобів на 2025 рік за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 кв. метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності, у розмірі 0,05 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради у десятиденний строк з дня прийняття даного рішення, але не пізніше 25 липня 2024 року, надіслати до Головного управління Державної податкової служби України в Одеській області копію даного рішення й інформацію щодо ставки та податкових пільг зі сплати збору за місця паркування транспортних засобів на 2025 рік відповідно до Порядку та форми надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 року №1330.

3. Сектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету у п’ятиденний термін оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

4. Це рішення набирає чинності з 01 січня 2025 року.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

ПОГОДЖЕНО:

Заступник голови постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики

_____________ О.М. Панкратов  

Секретар міської ради

_____________

Т.М. Антонова-Левченко

 

Перший заступник міського голови

_____________ О.Л. Босюк  

Начальник Фінансового управління

_____________ К.С. Журавель  

Начальник юридичного відділу

_____________ О.О. Прибилов 28.03.2024

 


Підготовлено:
Начальник юридичного відділу Прибилов О.О.


Громада у соцмережах: