Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/05/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3844-VIII «Про утворення ініціативної групи для формування нового складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про утворення ініціативної групи для формування нового складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді

 

Керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про основні засади молодіжної політики», відповідно до Указу Президента України від 12 березня 2021 року №94/2021 «Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року», постанов Кабінету Міністрів України від 02 червня 2021 р. №579 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки та внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», від 18 грудня 2018 р. №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», листа Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради від 22.04.2024 №43, у зв’язку із закінченням строку повноважень складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді та необхідністю формування нового складу молодіжної ради, з метою подальшої участі молоді у процесі реалізації державної молодіжної політики на місцевому рівні, у соціальному, культурному та громадському житті Роздільнянської міської територіальної громади, у процесі розроблення, прийняття актів Роздільнянською міською радою щодо вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері та контролю за їх виконанням, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв'язків з громадськістю та правопорядку, постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров'я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Утворити ініціативну групу з підготовки установчих зборів нового складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді та затвердити її склад (додається).

  2. Погодити Положення про молодіжну раду при Роздільнянській міській раді (додається).

  3. Вважати таким, що втратив чинність п. 2 рішення Роздільнянської міської ради від 22 квітня 2021 року №698-VIII «Про створення молодіжної ради при Роздільнянській міській раді».

  4. Сектору комунікацій Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету у п’ятиденний термін оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров'я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3844-
VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення