Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18/06/2024

Рішення міської ради від 12.02.0024 № 3969-VIIІ «Про надання дозволу на списання нерухомого майна Роздільнянської міської територіальної громади (шкільна споруда), що знаходиться за адресою: с. __________, Роздільнянський район, Одеська область, 67___»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на списання нерухомого майна Роздільнянської міської територіальної громади (шкільна споруда), що знаходиться за адресою: с. _______, Роздільнянський район, Одеська область, 67___

 

Розглянувши лист Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» від 03 червня 2024 року №229/04/01-18, лист Військової частини ____ Національної гвардії України від 24 травня 2024 року №3/12/10/2-1635, Звіт про проведення технічного обстеження шкільної споруди за адресою: село Виноградар Роздільнянського району Одеської області від 31 травня 2024 року, відповідно до ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням  «Про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади міста Роздільна», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 08 листопада 2016 року №527-VІІ (зі змінами), з метою забезпечення безпеки населення села Виноградар Роздільнянського району, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, й з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити Звіт про проведення технічного обстеження шкільної споруди за адресою: село Виноградар Роздільнянського району Одеської області від 31 травня 2024 року (додається).

2. Визнати будівлю колишнього інтернату (шкільної споруди), яка знаходиться за адресою: село Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область, такою, що несе загрозу для мешканців села Виноградар і потребує демонтажу (розбірки).

3. Надати дозвіл на списання нерухомого майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, що перебуває на балансі (в оперативному управління) Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти», а саме:

– будівлі колишнього інтернату (шкільної споруди), яка знаходиться за адресою: село __________, Роздільнянський район, Одеська область, 67___.

4. Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» провести списання майна, вказаного в п. 3 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства України, та оприбуткувати будівельні матеріали, які придатні для подальшого використання.

4.1. Рекомендувати Військовій частині ____ Національної гвардії України (код ЄДРПОУ ________) власними силами та засобами демонтувати (розібрати) об’єкт нерухомого майна, що зазначений у п. 3 даного рішення.

5. Надати згоду на передачу отриманих від розборки будівельних матеріалів державі в особі Військової частини ____ Національної гвардії України.

6. Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» здійснити всі необхідні заходи з передачі державі в особі Військової частини ____ Національної гвардії України будівельних матеріалів, що залишаться від розборки нерухомого майна, зазначеного у п. 3 даного рішення.

7. Секретарю міської ради Антоновій-Левченко Т.М. у десятиденний термін повідомити КУ «Роздільнянський центр освіти» та Військову частину ____ Національної гвардії України про прийняте рішення.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

12 червня 2024 року
№3969-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення