Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3814-VIIІ «Про звіт щодо статутної діяльності КЗ «Роздільнянська дитячо-юнацька спортивна школа» Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про звіт щодо статутної діяльності КЗ «Роздільнянська дитячо-юнацька спортивна школа» Роздільнянської міської ради

 

На виконання рішення Роздільнянської міської ради від 11 липня 2023 року №3186-VIII «Про внесення змін до плану роботи Роздільнянської міської ради восьмого скликання на 2023 рік», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звіт директора КЗ «Роздільнянська дитячо-юнацька спортивна школа» Замітайла Володимира Макарович про статутну діяльність взяти до відома (додається).

2. Визнати роботу КЗ «Роздільнянська дитячо-юнацька спортивна школа» задовільною.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3814-VIIІ

   

Прикріплені файли: