Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3824-VIIІ «Про затвердження Порядку розподілу орендної плати за користування комунальним майном Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Порядку розподілу орендної плати за користування комунальним майном Роздільнянської міської територіальної громади

 

На виконання абз. 3 ч. 5 ст. 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», абз. 8 ч. 4 ст. 13, п. 29 ч. 1 ст. 64 Бюджетного кодексу України, відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення правового регулювання орендних відносин та ефективного використання майна комунальної власності, враховуючи лист Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури від 03 квітня 2024 року №169 (вх.: №1100), й висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, та з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном Роздільнянської міської територіальної громади (додається).

2. Керівникам комунальних установ, закладів, підприємств та виконавчих органів Роздільнянської міської ради вжити заходи для виконання порядку, зазначеного у п. 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3824-VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення