Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3826-VIIІ «Про внесення змін до Плану діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Плану діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік

 

Відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», розділу ІІІ Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання, з метою планування діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів для забезпечення здійснення державної регуляторної політики в Роздільнянській міській територіальній громаді, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Плану діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 21 грудня 2023 року №3622-VIII, доповнивши пунктом 12 наступного змісту:

 

12

Проєкт рішення міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Роздільна»

З метою підвищення ефективності роботи споруд централізованого водовідведення і безпеки їх експлуатації, забезпечення охорони навколишнього природного середовища від забруднення скидами стічних вод

протягом 2024 року

- юридичний відділ

- Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

- Постійна комісія з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики

- Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва

 

2. Cектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету у десятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3826-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення