Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3832-VIIІ «Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишились на його балансі»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишились на його балансі

 

Відповідно до п. 51 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 2 та ст. 7 Закону України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», враховуючи лист-клопотання Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» від 22 березня 2024 року №133/04/01-18, лист Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 21 березня 2024 року №11-10-01176, з метою передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади об’єкту державної власності, який у процесі приватизації не ввійшов до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишився на його балансі, та висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади наступний об’єкт державної власності, який у процесі приватизації не ввійшов до статутного капіталу Відкритого акціонерного товариства «Хаджибеєвське» (код ЄДРПОУ 00855210), але залишився на його балансі:

- недобудований будинок культури на 400 місць, що розташований за адресою: с. Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область.

2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради Одеської області здійснити всі необхідні заходи щодо передачі з державної до комунальної власності об’єкту, зазначеного в п. 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3832-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення