Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3837-VIIІ «Про затвердження Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни

 

Відповідно до ч. 1 ст. 59, ч. 1 ст. 61, ч. 2 ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Міської соціальної програми «Милосердя в дії» на 2022-2024 роки (нова редакція), затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 23.02.2023 року №2930-VIIІ, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку та з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок надання та виплати одноразової грошової допомоги на/за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни (додається).

  2. Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради виплати здійснювати відповідно до затвердженого Порядку.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3837-VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення