Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3862-VIІІ «Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області

 

На підставі статей 26, 33 «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 186 Земельного кодексу України, статей 8, 19, 461 Закону України «Про землеустрій»,Розглянувши клопотання №765 від 03.04.2024 року Лиманської селищної ради про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області та додані матеріали, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити проект землеустрою щодо встановлення меж території Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, розроблений ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

2. Погодити спільну межу Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області з Лиманською селищною територіальною громадою Роздільнянського району Одеської області (опис додається).

3. Претензій та заперечень щодо визначених в натурі меж Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області немає.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3862-VIІІ

   

 


Додаток до рішення

Роздільнянської міської ради Одеської області

15 травня 2024 року №3862-VІІІ

 

 

 

 

 

Опис спільної межі Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області з Лиманською селищною територіальною громадою Роздільнянського району Одеської області

 

- межа між Роздільнянською міською територіальною громадою Роздільнянського району Одеської області та Лиманською селищною територіальною громадою Роздільнянського району Одеської області починається від межі з Степанівською сільською територіальною громадою та прямує в північно-східному напрямку від неї вздовж лісосмуги, що знаходиться в межах Лиманської селищної територіальної громади на відстані 1752,40 м. Далі межа громади продовжується в тому ж напрямку та прямує між земельними ділянками під ріллею на відстані 1237,61 м. Далі межа прямує вздовж польової дороги, що розташована в межах Роздільнянської міської територіальної громади на відстані 429,97 м. Потім межа громади проходить вздовж лісосмуги Лиманської селищної територіальної громади на відстані 581,10 м. Далі межа продовжується в північно-східному напрямку на відстані 831,92 м та проходить між земельними ділянками під ріллею. Потім межа проходить вздовж лісосмуги Лиманської селищної територіальної громади на відстані 2178,16 м. Потім межа в тому ж напрямку проходить на відстані 515,70 м вздовж земельних ділянок під ріллею Лиманської селищної територіальної громади. Потім межа громади на відстані 1982,20 м в північно-східному напрямку проходить між лісосмугою Роздільнянської міської територіальної громади та ґрунтовою дорогою Лиманської селищної територіальної громади. Далі межа повертає на південний схід та на відстані 3988,27 м прямує між лісосмугою Лиманської селищної територіальної громади та ґрунтовою дорогою Роздільнянської міської територіальної громади. Потім межа повертає на схід та на відстані 3465,98 м прямує вздовж лісосмуги Лиманської селищної територіальної громади. Далі межа в тому ж напрямку проходить по відкритій місцевості (вздовж земельної ділянки під ріллею Роздільнянської міської територіальної громади) на відстані 136,56 м. Потім межа громади повертає на південний схід та проходить на відстані 646,06 м між польовою дорогою Лиманської селищної територіальної громади та землями Одеської залізниці (лісосмуга) на території Роздільнянської міської територіальної громади. Потім межа громади прямує на південь між лісосмугою Лиманської селищної територіальної громади та садівничим кооперативом «Садовод» Роздільнянської міської територіальної громади на відстані 1221,10. Далі межа в тому ж напрямку на відстані 3388,48 м прямує між лісосмугою Лиманської селищної територіальної громади та ґрунтовою дорогою Роздільнянської міської територіальної громади. Далі межа громади в південному напрямку проходить вздовж лісосмуги Лиманської селищної територіальної громади на відстані 1219,76 м до межі з Вигодянською сільською територіальною громадою Одеського району Одеської області.

На відстані 23577,27 м межа Лиманської селищної територіальної громади територіально межує із Роздільнянською міською територіальною громадою Роздільнянського району Одеської області, відповідно до креслення меж території Лиманської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення