Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/07/2024

Проект рішення від 04.07.2024 «Рекомендований порядок денний сорок другої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання»


 

Рекомендований порядок денний

сорок другої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання

     
м. Роздільна   04 липня 2024 року

 

 

1. Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки транспортного податку на 2025 рік.

2. Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2025 рік.

3. Про встановлення ставок туристичного збору на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2025 рік.

4. Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставок єдиного податку на 2025 рік для першої та другої груп платників податку фізичних осіб-підприємців.

5. Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставок плати за землю на 2025 рік.

6. Про встановлення на території Роздільнянської міської територіальної громади ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2025 рік.

Доповідач з 1-6 питання: Олександр Прибилов, начальник юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

7 Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Роздільнянській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

Доповідач: Тетяна Шайдук, начальник Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради.

8. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

9. Про внесення змін та доповнень до Програми «Роздільнянської міської територіальної громади з територіальної оборони на 2022-2024 роки».

10. Про надання дозволу на проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідач з 8-10 питання: Юрій Тесніков, начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

11. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21 грудня 2023 року № 3619-VІІІ «Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2024 рік».

Доповідач: Альона Вожиловська, заступник начальника управління – начальник відділу доходів та видатків бюджету фінансового управління Роздільнянської міської ради.

12. Про внесення змін та доповнення до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності й затвердження їх у новій редакції.

Доповідач: Дар’я Радіонова, головний спеціаліст юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

13. Про внесення змін до Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни.

Доповідач: Наталія Єлізарова, начальник Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради.

14. Про створення комісії з розгляду скарг щодо прийнятих адміністративних актів, процедурних рішень, дій чи бездіяльності Роздільнянської міської ради, Роздільнянського міського голови, виконавчих органів ради з питань реалізації власних повноважень місцевого самоврядування.

Доповідач: Ольга Босюк, перший заступник міського голови.

15. Про погодження інформаційної і технологічної картки адміністративної послуги, що надається через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».

16. Про затвердження додаткової угоди №1 про розірвання Узгодженого рішення від 09.09.2021 року.

Доповідач з 15-16 питання: Віталій Писаревський, начальник Відділу « Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Безчастному Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Центральна, 5

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Абашиній Галині Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Матишівка, вул. Уханівська, 7.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Клибанському Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кам’янка, вул. 1 Травня, 109.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Круглову Володимиру Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Покровка, вул. С.І.Болгарина, 53.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Соколан Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кам’янка, вул. Центральна, 52.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику Анатолію Євгеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Єреміївка, вул. Одеська, 55.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Новацькому Івану Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Єреміївка, вул. Миру, 9.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Колосенку Олегу Георгійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Бринівка, вул. Дружби, 36.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грекул Вікторії Віталіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Молодіжна, 82 «а».

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Автутову Іллі Іллічу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Чиркова, 8.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кучманич Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Нові Чобручі, вул. Широка, 21А.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кучманіч Євгенії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Нові Чобручі, вул. Широка, 21.

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козодой Світлані Богданівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Нові Чобручі, вул. Садова, 2.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Опруну Борису Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Буцинівка, вул. Молодіжна, 2.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубецькій Лілії Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, провулок 30 років Перемоги, 12.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войтович Ользі Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади, Єреміївський старостинський округ, (за межами населених пунктів).

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 1,5834 га з цільовим призначенням: для іншого сільськогосподарського призначення та передачі земельних ділянок в довгострокову оренду за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гризі Ользі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Новоселів, 20.

35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Морозу Богдану Васильовичу для ведення садівництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Єреміївський старостинський округ, СМ «Бурдівський», СТ «Роздільнянський».

36. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельник Ірині Валеріївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

37. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельник Ірині Валеріївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

38. Про затвердження угоди про припинення дії договору оренди землі.

39. Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області.

40. Про поновлення договору оренди землі.

41. Про укладання договорів оренди землі.

Доповідач з 17-41 питання: Олена Горова, начальник Відділу з питань земельних відносин Роздільнянської міської ради.

 


Громада у соцмережах: