Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/07/2024

Розпорядження голови від 04.07.2024 № 206/од-2024 «Про проведення громадських слухань з питання ліквідації Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«04» липня 2024 року   Nº206/од-2024

 

 

Про проведення громадських слухань з питання ліквідації Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області»

 

Керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі абз. 2 ч. 2 ст. 25, абз. 5 ч. 2 ст. 66 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи п. 10 Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 року Nº6 (в редакції від 05 березня 2024 року Nº245), постанову Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року Nº996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Положення про громадські слухання в Роздільнянській міській територіальній громаді, затверджене рішенням Роздільнянської міської ради від 29 грудня 2021 року Nº2392-VIII

 

1. Провести громадські слухання з питання ліквідації Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області», код ЄДРПОУ 25038038.

2. Громадські слухання провести 10 липня 2024 року о 10:00 годині в приміщенні Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області», що знаходиться за адресою: вулиця Центральна, будинок 44, село Понятівка, Роздільнянський район, Одеська область, 67422.

3. Створити організаційний комітет з підготовки та проведення громадських слухань з питань ліквідації Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області» (надалі – Комітет), у складі:

 

Голова комітету:

Крилов Сергій Миколайович – заступник Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Заступник голови комітету:

Антонова-Левченко Тетяна Михайлівна – секретар Роздільнянської міської ради VIII скликання;

Секретар комітету:

Заяць Володимирівна Анастасія – спеціаліст І-ої категорії Відділу освіти Роздільнянської міської ради;

Члени комітету:

Радіонова Дарʼя Анатоліївна – головний спеціаліст юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету;

Сухой Микола Дмитрович – директор Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти»;

Турелік Надія Йосипівна – головний бухгалтер Відділу освіти Роздільнянської міської ради;

Ніщенко Марина Вікторівна – в.о. начальника Відділу освіти Роздільнянської міської ради.

 

4. Комітету провести громадські слухання по питанню з питання ліквідації Комунального закладу «Понятівський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області» у відповідності до Положення про громадські слухання в Роздільнянській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 29 грудня 2021 року Nº2392-VIII.

5. Комітету у строк до 01 серпня 2024 року подати інформацію про результати проведених громадських слухань, зазначених у п. 1 даного розпорядження.

6. Сектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету оприлюднити дане розпорядження та інформаційне повідомлення про результати громадських слухань на офіційному веб-сайті Роздільнянської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Крилова С.М.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

 


Громада у соцмережах: