Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25/07/2024

Проект рішення від 25.07.2024 «Орієнтовний порядок денний виконкому»


 

Орієнтовний порядок денний виконкому №11 від 25 липня 2024 року

 

1. Про деякі питання водопостачання села Кузьменкове Роздільнянського району

2. Про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання, яка надається комунальним підприємством «Виноградарське»

3. Про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання, яка надається Єреміївським комунальним підприємством «Мрія»

4. Про створення та використання матеріального резерву Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

5. Про надання повноважень щодо складання приписів про усунення порушень законодавства про благоустрій та протоколів про адміністративні правопорушення

Доповідач: Петровський М.В.

6. Про приватизацію квартири № 15 у будинку № 6 по вул. 40 років Перемоги, м. Роздільна Одеська область

Доповідач: Прибилов О.О.

7. Про створення комісії з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Роздільнянська багатопрофільна лікарня»

8. Про створення комісії з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в оперативне управління комунальному закладу «Роздільнянський палац культури»

9. Про створення комісії з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в оперативне управління комунальній установі «Роздільнянський центр освіти»

10. Про створення комісії з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в оперативне управління комунальному підприємству «Роздільнянський міський водоканал»

11. Про затвердження акту приймання передачі рухомого майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в господарське відання КП «Виноградарське» (екскаватор)

12. Про стан роботи зі зверненнями громадян в Роздільнянській міській раді та її виконавчому комітеті за І півріччя 2024 року

Доповідач: Бодак Л.А.

 


Громада у соцмережах: