Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 25.07.2024 № 272 «Про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання, яка надається комунальним підприємством «Виноградарське»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

РІШЕННЯ

 

 

 

Про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання, яка надається комунальним підприємством «Виноградарське»

 

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869 (в редакції постанови КМУ від 03 квітня 2019 р. №291), розглянувши структуру тарифу на послуги водопостачання комунального підприємства «Виноградарське» на 2024 рік, з метою приведення тарифів на послуги централізованого водопостачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання, виконавчий комітет Роздільнянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити тариф на послугу централізованого водопостачання по КП «Виноградарське» (Буцинівський, Виноградарський, Калантаївський старостинські округи) в таких розмірах:

на послуги водопостачання (при наявності приладів обліку):

- для всіх категорій споживачів – 40,00 грн/м3 з ПДВ;

на послуги водопостачання (без приладів обліку):

- не застосовується

2. Ввести в дію встановлений тариф на послугу з централізованого водопостачання з 01 серпня 2024 року.

3. Виконавцю комунальної послуги (КП «Виноградарське»):

- вжити невідкладних заходів, спрямованих на енергозбереження, модернізацію виробництва та підвищення якості послуг, що надаються.

- інформувати споживачів про встановлення тарифів у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію.

4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 22 лютого 2022 року №66 «Про встановлення шляхом коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання, які надаються КП «Виноградарське».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петровського М.В.

 

 

Перший заступник міського голови

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ольга БОСЮК

 

 

   
 

25 липня 2024 року
№272

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення