Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/08/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2222-VIІІ «Про резервування земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби на території Роздільнянської міської територіальної громади із земель комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про резервування земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби на території Роздільнянської міської територіальної громади із земель комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області 

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 12, 20, 22, 34, 122, з метою сприяння соціально-економічного розвитку, ефективного та раціонального використання земель та задоволення потреб громадян-мешканців Роздільнянської міської територіальної громади які утримують худобу, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:
 

1. Зарезервувати земельні ділянки загальною площею орієнтовно 2101,176 га, розташовані на території Роздільнянської міської територіальної громади, для сінокосіння та випасання худоби, із земель комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області.

2. Затвердити перелік земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби, із земель комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області, згідно додатку 1.

3. Земельні ділянки, зазначені в додатку 1 цього рішення можуть надаватись громадянам та/або юридичним особам тільки в користування, в тому числі на умовах оренди і повинні використовуватися виключно як сінокіс чи пасовище.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2222-VIІІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення