Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/08/2024

Рішення міської ради від 16.12.2021 № 2233-VIIІ «Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю між Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю між Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області

 

Керуючись ст.ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення рамок для співробітництва та сприяння співпраці між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада


 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на підписання Меморандуму про співпрацю між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області (додається).

2. Уповноважити Роздільнянського міського голову Шовкалюка Валерія Олександровича підписати Меморандум про співпрацю.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 грудня 2021 року
№223
3-VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення