Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/08/2024

Рішення міської ради від 16.12.2021 № 2234-VIIІ «Про затвердження Стратегії екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Стратегії екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року

 

З метою поліпшення стану довкілля, забезпечення збереження природних екосистем, створення природного середовища, екологічно безпечнішого для життя і здоров’я мешканців Роздільнянської міської територіальної громадян, відповідно ст. ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року, (як частину Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року – ПДСЕРК), додається.

2. Відділу інвестицій та розвитку територій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету забезпечити подання даного рішення та Стратегії екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року на розгляд Європейської комісії.

3. Виконавчим органам Роздільнянської міської ради та виконавчому комітету забезпечити організацію виконання заходів, визначених у Стратегії екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 грудня 2021 року
№223
4-VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення