Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/08/2024

Рішення міської ради від 16.12.2021 № 2237-VIII «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Роздільнянської міської ради

 

На виконання ст. 8, 18, 31 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи постанову Кабінету міністрів України від 19.06.2019 року №532 «Про затвердження Положення про опорний заклад освіти» (зі змінами), враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Роздільнянської міської ради (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 грудня 2021 року
№2237-VIII

   

Прикріплені файли: