Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/08/2024

Рішення міської ради від 16.12.2021 № 2245-VIII «Про передачу нерухомого майна (нежитлової будівлі колишньої поліклініки) за адресою: вул. Привокзальна, 15, м. Роздільна, Одеська область»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу нерухомого майна (нежитлової будівлі колишньої поліклініки) за адресою: вул. Привокзальна, 15, м. Роздільна, Одеська область

 

Керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 78, ст. 137 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 317, 319, 327 Цивільного кодексу України, та з метою розміщення окремого батальйону територіальної оборони військової частини А7347 в будівлі колишньої поліклініки, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити право оперативного управління Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 38407455) на нерухоме майно – нежитлову будівлю колишньої поліклініки, що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна, 15, м. Роздільна, Одеська область, що належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

2. Надати згоду на передачу нерухомого майна – нежитлової будівлі колишньої поліклініки, що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна, 15, м. Роздільна, Одеська область, що належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в оперативне управління виконавчого органу Роздільнянської міської ради – Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064).

3. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради здійснити необхідні заходи щодо приймання-передачі зазначеного майна.

4. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради передати зазначене майно в оренду _____________________.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 грудня 2021 року
№2245-VIII

   

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення