Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/08/2024

Рішення міської ради від 16.12.2021 № 2225-VIII «Про затвердження Програми відновлення платоспроможності, недопущення та запобігання банкрутству комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» Роздільнянської міської ради на 2021-2022 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми відновлення платоспроможності, недопущення та запобігання банкрутству комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» Роздільнянської міської ради на 2021-2022 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодекс України, Кодексу з процедур банкрутства України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму відновлення платоспроможності, недопущення та запобігання банкрутству комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» на 2021-2022 роки (додається).

2. Передбачити в міському бюджеті кошти на фінансування заходів, передбачених Програмою, які зазначені в п.1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології,транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 грудня 2021 року
№2225-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення