Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08/08/2024

Розпорядження голови від 15.03.2023 № 74/од-2023 «Про виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року по Роздільнянській міській територіальній громаді»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15.03.2023 р.

 

74/од-2023

 

 

Про виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року по Роздільнянській міській територіальній громаді

 

На виконання Указу Президента України від 03 грудня 2020 року «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні» Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року №366-р, з метою забезпечення рівного доступу всім групам населення до фізичного оточення, транспорту, інформації та зв’язку, інформаційно-комунікаційних технологій і систем, а також до інших об’єктів та послуг в Роздільнянській міській територіальній громаді

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Затвердити план заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року по Роздільнянській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки (надалі План) (додається).

2. Відповідальним виконавцям:

2.1. в межах компетенції забезпечити виконання заходів, відповідно до Плану;

2.2. надавати Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради пропозиції щодо внесення змін до місцевих цільових програм в частині передбачення фінансового ресурсу на виконання завдань Плану заходів.

2.3. Інформацію про стан виконання завдань Плану надавати у формі таблиці відповідно до напрямів першому заступнику міського голови Ользі БОСЮК (ел.адреса: gorsovetrazd@ukr.net) щокварталу до 15 числа останнього місяця кварталу.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ольгу БОСЮК.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення