Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/09/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4164-VIІІ «Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на які поширюється право суборенди, сервітуту приватного акціонерного товариства «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на які поширюється право суборенди, сервітуту приватного акціонерного товариства «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів)

 

Розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» (далі НЕК «УКРЕНЕРГО», ідентифікаційний номер – 00100227), керуючись ст. ст. 12, 19,76, 79(1), 83, 98, 99, 100, 122, 124(1), 186, п. 24, 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 55-1 Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку ведення Державного земельного кадастру», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки з кадастровим номером 5123984200:01:001:0241, що знаходиться у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на яку поширюється право суборенди, сервітуту НЕК «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів). 
1.1. Надати згоду НЕК «УКРЕНЕРГО» на встановлення земельних сервітутів: 
- постійного безоплатного земельного сервітуту для проходу, проїзду, а також перевезення будівельних та інших матеріалів через земельну ділянку для будівництва і експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури – заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 2,1873 га; 
- строкового безоплатного земельного сервітуту для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі терміном на 10 років (будівельних майданчиків для будівництва заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,1372 га. 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки з кадастровим номером 5123980500:01:001:0230, що знаходиться у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на яку поширюється право суборенди, сервітуту НЕК «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів). 
2.1. Надати згоду НЕК «УКРЕНЕРГО» на встановлення земельних сервітутів: 
- постійного безоплатного земельного сервітуту для проходу, проїзду, а також перевезення будівельних та інших матеріалів через земельну ділянку для будівництва і експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури – заходів ПЛ 330 кВ Аджалик – Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 2,7470 га; 
- строкового безоплатного земельного сервітуту для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі терміном на 10 років (будівельних майданчиків для будівництва заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,6088 га. 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки з кадастровим номером 5123980500:01:001:0243, що знаходиться у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на яку поширюється право суборенди, сервітуту НЕК «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів). 
3.1. Надати згоду НЕК «УКРЕНЕРГО» на встановлення земельних сервітутів: 
- постійного безоплатного земельного сервітуту для проходу, проїзду, а також перевезення будівельних та інших матеріалів через земельну ділянку для будівництва і експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури – заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,3551 га; 
- строкового безоплатного земельного сервітуту для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі терміном на 10 років (будівельних майданчиків для будівництва заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,0807 га. 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки з кадастровим номером 5123983000:01:001:0173, що знаходиться у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області, на яку поширюється право суборенди, сервітуту НЕК «УКРЕНЕРГО» з місцем розташування: Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада (за межами населених пунктів). 
4.1. Надати згоду НЕК «УКРЕНЕРГО» на встановлення земельних сервітутів: 
- постійного безоплатного земельного сервітуту для проходу, проїзду, а також перевезення будівельних та інших матеріалів через земельну ділянку для будівництва і експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури – заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,1527 га; 
- строкового безоплатного земельного сервітуту для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі терміном на 10 років (будівельних майданчиків для будівництва заходів ПЛ 330 кВ Аджалик-Усатове №2 на ПС 750 кВ «Приморська» загальною площею 0,0107 га. 
5. Укласти з приватним акціонерним товариством «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» договори про встановлення постійного безоплатного та строкового безоплатного земельного сервітуту. 
6. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договори про встановлення постійного безоплатного та строкового безоплатного земельного сервітуту на частини земельних ділянок зазначених в цьому рішенні.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою. 

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№4164-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення