Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/09/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4169-VIІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» строком на 10 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Бецилівський старостинський округ (за межами населених пунктів)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» строком на 10 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Бецилівський старостинський округ (за межами населених пунктів)

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 124, 134, 122, 186, 186(1) Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву представника ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» №2380 від 01.08.2024 року,проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» строком на 10 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, Бецилівський старостинський округ (за межами населених пунктів) із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області.

2. Надати ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в оренду строком на 10 років земельну ділянку загальною площею 0,0100 га з цільовим призначенням: для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер земельної ділянки: 5123980400:01:004:0122 розташовану на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, Бецилівський старостинський округ (за межами населених пунктів).

3. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,0100 га, з цільовим призначенням: для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер земельної ділянки: 5123980400:01:004:0122, розташовану на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Бецилівський старостинський округ (за межами населених пунктів), з ТОВ «Юкрейн Тауер Компані», строком на 10 років.

4. Зобов’язати ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»:

4.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України;

4.2. Дотримуватися положень ст. 96 Земельного кодексу України.

5. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№4169-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення