Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/09/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4177-VIІІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Європейська, 28 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває в оренді у ФОП Караман Михайла Степановича»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Європейська, 28 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває в оренді у ФОП Караман Михайла Степановича

 

Відповідно до ст. 128 Земельного Кодексу України, «Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності Роздільнянської міської ради під об’єктами нерухомого майна, що перебувають у власності громадян,фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 12 лютого 2019 року за №1881-VІІ, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ФОП Караман Михайла Степановича №253-03 від 30.07.2024 року, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,4009 га за адресою: м. Роздільна, вул. Європейська, 28, кадастровий номер: 5123910100:02:008:0148, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває в оренді у ФОП Караман Михайла Степановича.

2. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області з ФОП Караман Михайлом Степановичем договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

3. Роздільнянській міській раді замовити виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення площ. 0,4009 га за адресою: м. Роздільна вул. Європейська, 28, кадастровий номер: 5123910100:02:008:0148, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок внесеного ФОП Караман Михайлом Степановичем, авансового внеску.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№4177-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення