Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/09/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4179-VIІІ «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, що перебуває у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області з цільовим призначенням: 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, що перебуває у комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області з цільовим призначенням: 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)

 

Розглянувши лист ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА» №137/4-07.2024 від 24.07.2024 року, у відповідності до п. 34 ч. 1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій»; ст.ст. 12, 79(1), 83 Земельного кодексу України, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, екології та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою, щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області, з цільовим призначенням 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), загальною площею 29 га, кадастровий номер: 5123910100:01:002:0003, на дві окремі земельні ділянки площами 15 га та 14 га з цільовими призначеннями: 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

2. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір про надання послуг з розробки технічної документації із землеустрою, щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області, з цільовим призначенням 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій розташованої на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), загальною площею 29 га, кадастровий номер: 5123910100:01:002:0003, на дві окремі земельні ділянки площами 15 га та 14 га з цільовими призначеннями: 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

3. Зобов’язати ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА», до 31.12.2024 року подати технічну документацію із землеустрою, щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, зазначеної в п. 1 цього рішення, на затвердження до Роздільнянської міської ради Одеської області.

У разі не отримання Роздільнянською міською радою документації у визначений термін, рішення втрачає свою чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№4179-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення