Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/09/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2211-VIІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.гр. Талпа Олександру Олексійовичу, Павлову Сергію Васильовичу, Кабанець Михайлу Васильовичу, Пилипенку Олексію Петровичу, Радчуку Сергію Миколайовичу для іншого сільськогосподарського призначення (для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі-тисячника) на території Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.гр. Талпа Олександру Олексійовичу, Павлову Сергію Васильовичу, Кабанець Михайлу Васильовичу, Пилипенку Олексію Петровичу, Радчуку Сергію Миколайовичу для іншого сільськогосподарського призначення (для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі-тисячника) на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Степова, 20

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр.гр. Талпа Олександра Олексійовича, Павлову Сергія Васильовича, Кабанця Михайла Васильовича, Пилипенка Олексія Петровича, Радчука Сергія Миколайовича від 04.10..2021 року №30-19 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі-тисячника) на території Роздільнянської міської територіальної громади, Виноградарський старостинський округ, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7164 га в оренду для іншого сільськогосподарського призначення(для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі-тисячника) на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Степова, 20, гр.гр. Талпа Олександру Олексійовичу, Павлову Сергію Васильовичу, Кабанець Михайлу Васильовичу, Пилипенку Олексію Петровичу, Радчуку Сергію Миколайовичу із земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати громадян замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення(для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі-тисячника) в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2211-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення