Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/09/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2218-VIІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування СЛУЖБІ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту (для будівництва та обслуговування автодороги «Київ-Одеса») на території Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування СЛУЖБІ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту (для будівництва та обслуговування автодороги «Київ-Одеса») на території Роздільнянської міської територіальної громади

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 93, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, розглянувши листи СЛУЖБИ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту на території Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:
 

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту (для будівництва та обслуговування автодороги «Київ-Одеса»), в постійне користування СЛУЖБІ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ, загальною площею 4,0742 га, а саме:

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,0494 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,0766 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 1,2095 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,3191 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,7479 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,9929 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,0137 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,2575 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,0194 га;

- земельної ділянки орієнтовною площею 0,3882 га,

із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати СЛУЖБУ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ замовити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту (для будівництва та обслуговування автодороги «Київ-Одеса»), в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2218-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення