Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/09/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2220-VIІІ «Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області із земельних питань»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області із земельних питань

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118,121,120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян, щодо внесення змін до рішень Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та а адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень Роздільнянської міської ради:

1.1. Рішення №1249-VІІІ ХІ сесії Роздільнянської міської ради №1249 від 11 серпня 2021 року викласти в такій редакції:

«1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юріну Сергію Романовичу для ведення садівництва на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Єреміївський старостинський округ, «Бурдівське садове товариство «Рассвет» громадська організація,садового масиву «Бурдівський», земельна ділянка №19 (за межами населених пунктів) із земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі Роздільнянської міської ради та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб;

2.1 Передати безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 0,0441 га, з цільовим призначенням: для ведення садівництва, кадастровий номер земельної ділянки: 5123981700:01:004:1145 розташовану на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Єреміївський старостинський округ, «Бурдівське садове товариство «Рассвет» громадська організація, садового масиву «Бурдівський», земельна ділянка №19 (за межами населених пунктів), гр. Юріну Сергію Романовичу;

3. Зобов’язати гр. Юріна Сергія Романовича:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України.

3.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України;

4. Відділу №1 управління у Роздільнянському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.»

1.2 Пункт 56 рішення №932-VІІІ 9 сесії Роздільнянської міської ради Одеської області від 09 червня 2021 року «Про укладання договорів оренди землі» викласти в такій редакції: «56. Укласти із ФОП Гузовським Олександром Сергійовичем договір оренди землі на земельну ділянку площею 16,0000 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ (за межами населених пунктів), строком на 1 рік;

56.1 Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір оренди землі з ФОП Гузовським Олександром Сергійовичем на земельну ділянку загальною площею 16,0000 га, з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ (за межами населених пунктів), строком на 1 рік.».

1.3. Рішення №511-VІІ Єреміївської сільської ради Роздільнянського району Одеської області від 30 березня 2020 року викласти в такій редакції: «1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам (список додається) у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою на території Єреміївської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

№ п/п

Прізвище, ім’я та по-батькові

Орієнтовна площа земельної ділянки, га

Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, га

Для ведення особистого селянського господарства, га

Місце розташування земельної ділянки

1.

Непом’яща Наталя Олександрівна

0,6363

0,2500

0,3863

с. Єреміївка, вул. Одеська, 65

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2220-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення