Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/09/2024

Проект рішення від 26.09.2024 «Орієнтовний порядок денний виконкому № 11 від 26 вересня 2024 року»


 

Орієнтовний порядок денний виконкому № 14 від 26 вересня 2024 року

 

 

1. Про визначення уповноваженого представника Роздільнянської міської територіальної громади (верифікатора І рівня) для роботи з Електронним реєстром спортивних споруд

ШАЙДУК Тетяна

2. Про затвердження подання органу опіки та піклування про доцільність призначення ******** ******* *********** опікуном над ********* ******** ************

ЄЛІЗАРОВА Наталія

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 27 лютого 2024 року № 80 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади в новій редакції»

БОДАК Лариса

4. Про надання згоди на психіатричний огляд та амбулаторну психіатричну допомогу малолітній дитині

5. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання (перебування) малолітньої дитини без згоди батька (за згодою власника)

6. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання (перебування) малолітньої дитини без згоди батька (за згодою власника)

7. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання (перебування) малолітньої дитини без згоди батька (за згодою власника)

8. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання (перебування) малолітньої дитини без згоди батька (у власному будинку)

9. Про надання дозволу неповнолітній дитині на вчинення правочину щодо укладення договору купівлі-продажу житлового будинку та прилеглої до нього земельної ділянки на її користь

10.  надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, обтяженого правом користування малолітньою дитиною

ФАДЄЄВА Олена

 


Громада у соцмережах: