Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/10/2024

Розпорядження голови від 22.10.2024 № 326/од-2024 «Про проведення громадських обговорень»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«18» жовтня 2024 року

м. Роздільна

326/од-2024

 

 

Про проведення громадських обговорень

 

Відповідно до ст. 13, п.п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.12 р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об'єктам права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», керуючись Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», протокольного рішення робочої групи з унормування окремих назв об’єктів топоніміки населених пунктів на території Роздільнянської міської територіальної громади від 17 жовтня 2024 року, з метою вивчення громадської думки щодо перейменування вулиці Успенська в м. Роздільна Одеської області на честь загиблих героїв братів Стоянових:

 

  1. Провести громадські обговорення на тему: «Перейменування вулиці Успенська на вулицю братів Стоянових в місті Роздільна Одеської області».

  2. Проведення громадських обговорень розпочати з 22 жовтня 2024 року.

  3. Сектору комунікацій апарату міської ради забезпечити оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадських слухань шляхом розміщення його на офіційному веб-сайті Роздільнянської міської ради.

  4. Громадські обговорення з питання, що виноситься на громадські обговорення, провести протягом двох місяців з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення в термін до 21 грудня 2024 року.

  5. Відповідальною особою за підготовку та проведення громадських обговорень визначити Тетяну АНТОНОВУ-ЛЕВЧЕНКО, голову робочої групи з унормування окремих назв об’єктів топоніміки населених пунктів на території Роздільнянської міської територіальної громади.

  6. Залучити до участі у проведенні громадських слухань депутатів Роздільнянської міської ради та представників громадських організацій.

  7. За результатами проведення громадських обговорень виконавчому комітету підготувати та винести на розгляд профільних комісій міської ради відповідний проєкт рішення.

  8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

 


Громада у соцмережах: