Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/08/2023

Проект рішення від 24.12.2020 «Рекомендований порядок денний третьої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання»


 

Рекомендований порядок денний

третьої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання

     
м. Роздільна   24 грудня 2020 року

 

 

1. Про погодження проєкту договору на співробітництво між Роздільнянською міською територіальною громадою, Степанівською сільською територіальною громадою та Лиманською селищною територіальною громадою.

2. Про делегування коштів.

Доповідач з 1-2 питання: Босюк О.Л., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань фінансів та економічного розвитку.

3. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік.

Доповідач: Петровський М.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань житлово-комунального господарства.

4. Про затвердження програми компенсації за перевезення пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки.

5. Про затвердження міської соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2021 рік.

Доповідач з 4-5 питання: Петров Д.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань.

6. Про створення Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради».

Доповідач: Антонова Т.М., секретар міської ради.

7. Про прогноз бюджету Роздільнянської міської ради на 2022-2023 роки.

8. Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік.

9. Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Шовкалюка В.О.

10. Про надання пільг по батьківській платі за відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів.

Доповідач з 7-10 питання: Босюк О.Л., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань фінансів та економічного розвитку.

11. Про надання матеріальної допомоги.

Доповідач: Петров Д.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань.

12. Про надання згоди на прийняття Комунального підприємства спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Роздільнатеплокомуненерго», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 26, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 31640133) зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

Доповідач: Антонова Т.М., секретар міської ради.

13. Про внесення змін до рішення міської ради від 16 грудня 2020 року №43-VIII «Про утворення постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області VІІI скликання.

Доповідач: Шовкалюк В.О., Роздільнянський міський голова.

14. Про затвердження персонального складу постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання та обрання їх голів.

Доповідач: Шовкалюк В.О., Роздільнянський міський голова.


Громада у соцмережах: