Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/08/2023

Рішення міської ради від 30.12.2020 № 86-VIII «Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Комунального підприємства «Виноградарське», що знаходиться за адресою: вул. Зелена, буд. б/н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 37958398)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Комунального підприємства «Виноградарське», що знаходиться за адресою: вул. Зелена, буд. б/н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 37958398)

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60, ч. 10 розд. V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад» від 16 квітня 2020 року № 562-ІХ, Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17 листопада 2020 року № 1009-ІХ та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 720-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Одеської області», на підставі рішення Роздільнянської міської ради Одеської області від «10» грудня 2020 р. № 1-VIII «Про підсумки виборів Роздільнянського міського голови Одеської області та депутатів Роздільнянської міської ради Одеської області» і від «10» грудня 2020 року № 16-VIII «Про початок реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Роздільнянської міської ради Одеської області», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальної власності, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти комунальне підприємство «Виноградарське», що знаходиться за адресою: вул. Зелена, буд. б/н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 37958398), до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в зв’язку з реорганізацією засновника (Виноградарської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04380347)) шляхом приєднання до Роздільнянської міської ради Одеської області (код ЄДРПОУ 33356925).

2. Увійти до складу засновників комунального підприємства «Виноградарське», що знаходиться за адресою: вул. Зелена, буд. б/н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 37958398).

3. Затвердити Статут комунального підприємства «Виноградарське», у новій редакції (додається).

4. Доручити директору комунального підприємства «Виноградарське» (код ЄДРПОУ 37958398) Радько Дмитру Павловичу здійснити державну реєстрацію статуту в новій редакції.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

30 грудня 2020 року
№86-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення