Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 112-VIII «Про внесення зміни до міської соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2021 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення зміни до міської соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2021 рік

 

З метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту населення Роздільнянської міської територіальної громади, відповідно до ч.4ст.2 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ч. 3 ст.19 Закону України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», п.22 ч.1ст. 26, пп.1п. «а» ч.1 ст. 27, пп. 1 п. «а»ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Закон України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про охорону дитинства», «Про реабілітацію інвалідів в Україні», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні» , в зв’язку зі зміною головного розпорядника бюджетних коштів, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до міської соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Роздільнянської міської ради № 48-VIII від 24.12.2020 року:

1.1. В розділі V Програми:

- п.5.4 замінити слова «Роздільнянська міська рада» на «Відділ соціальної політики Роздільнянської міської ради».

1.2. В розділі VІІ Програми:

- п.7.1. замінити слова «Виконавчий комітет Роздільнянської міська рада» на «Відділ соціальної політики Роздільнянської міської ради».

- п.7.3. замінити слова «Виконавчий комітет Роздільнянської міська рада» на «Відділ соціальної політики Роздільнянської міської ради».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№112-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення