Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/08/2023

Рішення міської ради від 20.12.2022 № 2872-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка на період дії воєнного стану в 2023 році»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка на період дії воєнного стану в 2023 році

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), Положення про преміювання працівників Роздільнянської міської ради, Закону України від 16.11.2022 року №2738-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити з 01 січня 2023 року ШОВКАЛЮКУ Валерію Олександровичу, Роздільнянському міському голові, надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

  2. Здійснювати щомісячно преміювання ШОВКАЛЮКА Валерія Олександровича відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи в межах фонду преміювання, утвореного в розмірі 30 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, за вислугу років та надбавки за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи.

  3. У разі виходу ШОВКАЛЮКА Валерія Олександровича у щорічну основну відпустку надати допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.

  4. Вважати такими, що втратили чинність, рішення Роздільнянської міської ради від 29 грудня 2021 року №2399-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка», від 23.03.2022 року №2598-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка в умовах воєнного стану», від 22 вересня 2022 року №2770-VIIІ «Про внесення змін до пункту 2 рішення Роздільнянської міської ради від 23 березня 2022 року №2598-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка в умовах воєнного стану».

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та головного бухгалтера міської ради.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

20 грудня 2022 року
№2872-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення